Slack logotipas su purpuriniu fonu

Jei nerimaujate, kad kažkas turi prieigą prie jūsų „Slack“ paskyros, arba norite įsitikinti, kad seni įrenginiai nebėra prisijungę, galite iš karto atsijungti nuo kiekvieno įrenginio. Štai kaip tai padaryti.



Kartais tiesiog norite įsitikinti, kad kiekvienas įrenginys ir naudotojas yra atsijungę nuo jūsų paskyros. Taip gali būti dėl to, kad parduodate seną įrenginį arba pastebėjote neįprastą veiklą. Kad ir kokia būtų priežastis, yra paprastas būdas atjungti visus vartotojus ir įrenginius.

Procesą galima atlikti naudojant „Slack“ žiniatinklio programą arba „Slack“ darbalaukio klientą ir abiejuose jis yra visiškai toks pat. Tačiau to negalite padaryti naudodami programą mobiliesiems, todėl jums reikės kompiuterio.

Norėdami pradėti, spustelėkite meniu rodyklę šalia savo darbo srities pavadinimo.

Slack darbo srities meniu rodyklė.

paskelbk širdį feisbuke

Tai parodys meniu parinktis. Spustelėkite mygtuką Profilis ir paskyra.

Įkelti pdf į google docs

Laisvas

Spustelėkite tris taškus po savo profilio avataru / nuotrauka.

3 taškai, naudojami paskyros meniu atidaryti.

Pasirodžiusiame meniu spustelėkite Paskyros nustatymai.

The

Skelbimas

Skirtuke Nustatymai, kuris pasirinktas pagal numatytuosius nustatymus, slinkite žemyn iki skilties Atsijungti nuo visų kitų seansų ir spustelėkite mygtuką Atsijungti nuo visų kitų seansų.

The

Atsidariusiame patvirtinimo skydelyje įveskite slaptažodį ir spustelėkite Atsijungti nuo visų kitų seansų.

The

Tai viskas, baigėte. Bet kuris kitas įrenginys, norintis pasiekti jūsų „Slack“ paskyrą, turės vėl prisijungti.

Laisvas

kaip sugadinami failai

Jei nerimaujate, kad kažkas turi jūsų paskyros slaptažodį, kai to neturėtų, nedelsdami pakeiskite slaptažodį. Priešingu atveju blogi aktoriai vėl galės prisijungti. Mes taip pat rekomenduojame jums įjungti kelių veiksnių autentifikavimą kad net jei kas nors gautų jūsų slaptažodį, jis vis tiek negalėtų prisijungti neturėdamas prieigos prie jūsų telefono.

SKAITYTI KITAS